Deuren plaatsen

Zoekt u een partner die gespecialiseerd is in het plaatsen van deuren? Van Delft Groothandel in hang- en sluitwerk is u graag van dienst. Regelmatig zijn wij betrokken bij grote nieuwbouw- en renovatieprojecten van aannemers en andere opdrachtgevers. Wij plaatsen diverse soorten deuren en monteren sluitwerk van de allerhoogste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Buitendeuren en binnendeuren

Wij hebben ons gespecialiseerd in het plaatsen van zowel buitendeuren als binnendeuren. Ook voor opdekdeuren kunt u bij ons terecht. Verder kunt u ons inschakelen om aanpassingen te verrichten aan bestaande deuren. Denk aan het frezen van de slotbesparing, het leveren van de meerpuntssluiting en de afmontage.

Grote voorraad

Als u met ons in zee gaat weet u zeker dat alles wat u nodig heeft tot uw beschikking is. Wij hebben namelijk een breed assortiment en een grote voorraad aan hang- en sluitwerk, ijzerwaren en andere gereedschappen. Ook hebben wij elk type opdekscharnier in onze voorraad. Zo kan er een snelle levering en montage plaatsvinden. Als het aan ons ligt kan uw project kan dus te allen tijde doorgaan.

Meer weten over deuren plaatsen?

Wilt u meer weten over onze werkwijze, ons assortiment, onze voorraad en de mogelijkheden wat betreft deuren plaatsen? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op. We maken graag een afspraak met u, zodat we aandachtig kunnen luisteren naar uw wensen en u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. U kunt ons natuurlijk ook altijd e-mailen of contact opnemen via het invulformulier op de website. We reageren ze snel mogelijk.

> 088 - 200 32 00

Scroll naar boven