Projectbegeleiding

Heeft u behoefte aan een partner die uw project wat betreft hang- en sluitwerk kan begeleiden? Van Delft Groothandel in hang- en sluitwerk verzorgt graag de complete projectbegeleiding voor u. Van aankoop tot aan oplevering en alles wat daartussen zit.

Wat houdt onze projectbegeleiding in?

Wat betreft projectbegeleiding kunnen wij iedere rol op ons nemen. Wilt u dat wij de werkvoorbereiding verzorgen? Wilt u dat wij een oogje in het zeil houden als ons personeel uw hang- en sluitwerk monteert? Het kan allemaal. Als u gebruik wilt maken van onze projectbegeleiding heeft u vanaf het begin tot aan het eind 1 vast aanspreekpunt. Zowel voor u als onszelf werkt dit prettig en efficiënt.

Assortiment hang- en sluitwerk

Dankzij ons grote leveranciersnetwerk zowel in Nederland als in het buitenland, hebben wij een breed assortiment aan allerlei soorten hang- en sluitwerk. Ook hebben wij een grote voorraad en een werkplaats waar onze deskundige medewerkers producten voor u op maat kunnen maken. Zo heeft u alle zaken die u nodig heeft voor uw project onder 1 dak en is er van lange levertijden geen sprake. 

Meer weten over projectbegeleiding?

Wilt u meer weten over onze projectbegeleiding? Neem dan vooral contact met ons op, zodat we kunnen bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. 

> 088 - 200 32 00

Scroll naar boven